Cercuri pe cimp - 25 august 1998

Adrian: Josephine din Paris-Franta intreaba despre cercuri de pe cimp.
Et: Primele cercuri de pe cimp au fost create in mod neintentionat, ca rezultat al aterizarii OZN-urilor. Dupa ce subiectul a devenit o probleme intens dezbatuta, autoritatiile conducatoare au hotarit ca aceasta este o buna modalitate sa promoveze in constiinta publicului prezenta noastra(ET) S-a dat permisiunea generala de creare a noi cercuri.

Aceste cercuri si impactul care l-au avut coincid cu doctrina relatiilor publice ale ET. Nu sint OZN-uri ori ET care pot soca pe oameni ci doar urme si efecte indirecte ale lor.

In acelasi timp oamenii care nu cred pot argumenta ca cercurile sint facute de oameni. Acesta este motivul pentru care autoritatiile ET promoveaza aceste cercuri.O parte din aceste forme au fost create in mod neintentionat, ca un joc sau ca o curiozitate. Aceasta e o forma de a transmite mesajul ca existam(ET).

Adrian: Dar ce puteti spune despre evidenta fizica (schimbari in recolta si in proprietatiile solului)?

ET: Acestea sint rezultatul aterizarii vehiculelor noastre. Avem o diversitate de vehicule cu diferite motoare si technologii. O parte din ele creaza aceste efecte pe solul pe care aterizeaza. Sint si alte efecte pe care voi nu le puteti masura. Aceste efecte sint locale si trec cu timpul. Nu este nici o paguba reala. Intreaga problema este o alta modalitate pentru noi sa transmitem mesajul ca egzistam, fara sa cauzam panica publica. Aceasta e totul. Este o problema foarte simpla.

 

 

Back to home page