Mai repede decit viteza luminii

 
Obisnuiam sa intreb pe ET care vizitau clinica, de unde vin si cit timp a durat calatoria. Un raspuns tipic era ca veneau din alta galaxie indepartata si ca le-a trebuit doua saptamini. O simpla calculatie arata ca asta este imposibil chiar la viteza luminii. Dupa indelungi cercetari,am descoperit ca ei calatoresc cu o viteza care este aproximativ de jumate milion de ori (~500,000C) mai mare ca viteza luminii. Aceasta revendicare este ridicola in universul cunoscut noua din cauza ca viteza luminii e limita superioara si din alte considerente.
I-am intrebat daca pentru ei nu se aplica limita de viteza a luminii in universul lor. M-au raspuns ca au o diferita valuare pentru viteza luminii dar ca este totusi un factor limitator. Din cauza asta se folosesc de alt univers care aproape nu are aceasta limita, pe care ei il numesc "universul autostrada". Ei transforma vasul lor in acest univers autostrada, calatoresc la destinatie aproape fare energie suplimentara. Aproape toata energia e necesara sa transforme vasul spatial dintr-un univers in celalalt.
Aceasta poate explica unele filme video in care OZN-uri dispar si reapar in acelasi loc. Acum inteleg ca ei simplu schimba universuri.
Aceasta explicatie simplista se bazeaza pe lungi dialoguri cu diferiti ET care si-au dat silinta sa imi raspunda la intrebari. Dialogurile includ multe explicatii pe care le-am gasit dificil de inteles in intregime. Am o baza tehnica dar nu sint fizicean fapt pentru care am inclus in cartea mea dialogurile " asa cum sint" sperind ca vre-un cititor o sa reuseasca sa inteleaga mai mult.

De exemplu au mentionat lui Haya ca au avut niste probleme in atingerea pamintului din cauza de gauri negre de pe drum care au impus anumite limitari, dar in final au gasit o cale sa treaca peste aceasta problema.

 
 

Back to home page