Despre pagina WEB

Am deschis aceasta pagina pe 25 august 1998 cu scopul de a sumariza evenimentele extraordinare resultate din citiva ani de colaborare continua cu o echipa medicala de ET. Imi limitez acest raport la experienta mea personala si aceia a citorva prieteni intimi, care lucreaza cu aceiasi organizatie de ET sau care au fost expusi lor.
Informatia pe care o prezint aici se bazeaza pe evenimente actuale si dialoguri lungi avute cu membrii echipei de medici si cu alti ET cu care am avut sansa sa comunic.

Mi-am dat totdeauna silinta sa raportez lucrurile cit de precis am putut si cred ca si ET si-au dat aceiasi silinta, dar trebuie sa tinem minte si sa luam in considerare ca exista o mare diferenta intre ET si noi. Diferenta de limba, diferenta technologica si multe altele.

Ma adresez cercetatorilor seriosi si oricui interesat in acest subiect extrem de important si fascinant.

Voi actualiza aceasta pagina foarte frecvent. In consecinta orice corectie lingvistica si ori ce sugestie or intrebare sint binevenite (e-mail).

Asi fi foarte fericit sa colaborez cu cercetatori seriosi, (depinzind de timpul meu liber). Vorbesc curent engleza, ebraica si putin romana. Ma puteti suna la: (972-3) 9649440
Informatia din aceasta pagina este o traducere din engleza.Voi include un scurt sumar a cartii de 300 de pagini care a aparut in limba Ebraica in Israel. Sper ca in viitor voi publica peste hotare, o traducere profesionala in limba engleza.

Toate cele bune

Adrian Dvir

Back to main home page