Haya Levy, Medium si "healer".

 

Am trei copii mari si doi nepoti.

Acum citiva ani, in timp ce participam intr-un grup de dezvoltare personala, am descoperit ca am capabilitati telepatice care imi permit sa iau legatura (" to channel") cu entitati (duhuri si ghizi spirituali). De asemenea am descoperit ca am oarecare "vedere extra" (engleza) care imi permite sa vad lucruri care majoritatea persoanelor nu le pot vedea.

In 1994 am "vazut" in apartmentul meu figurile transparente a unor creaturi care nu pareau umane. Ei mi-au explicat telepatic ca sint ET dintr-o dimensiune paralela. Ei mi-au cerut asentimentul sa deschida o clinica in apartmentul meu. La inceput am fost socata dar dupa ce au explicat ca sint o echipa de medici cu intentii bune(au dovedit-o vindecindu-ma de durerea de spate), am acceptat.

De atunci, echipa medicala ET (engleza) si cu mine lucram impreuna in clinica mea. Majoritatea pacientilor nu pot vedea pe ET dar majoritatea pot simti tratamentul si rezultatele sale. Unii pacienti reusesc sa ii vada si pot descrie echipamentul lor. Unii oameni chiar reusesc sa comunice telepatic cu ei.

Back to home page.