Echipa medicala ET

Membrii echipei medicale se schimba in mod uzual din cind in cind, dar urmatorii ET au ramas pentru un timp relativ lung, fapt ce mi-a dat posibilitatea sa ii intervievez. Ei au nume originale ca: X3, X17, YZ … 723. Pentru o mai buna interactie cu oamenii au adoptat insa nume tipice (locale).

X3 (Dov)

El este medicul sef al echipei lui Haya Levy si provine de pe Sirius. E relativ scund si are infatisare omeneasca, dar spune ca ne este diferit din punct de vedere al anatomiei interne. Are 458 ani si face parte dintr-o specie care traieste cam 2000 ani. Maturitatea sexuala se atinge la ei cam la 300 de ani. E casatorit si are doi copii. Planeta lui are doar 10 milioane de locuitori si e guvernata de un consiliu al batrinilor.

Maya

Medic si psiholog. Are cam 1.80 m inaltime,fata alba si ochi mici (asemanatori ca a unui peste). Specia ei traieste cam 6000 ani. Pe planeta ei, traieste intr-o comuniune de 250. Planeta ei e de un verde vesnic si e populata de 860 milione de locuitori. Sistemul de guvernare e democratic absolut. Toti cetatenii participa la luarea de decizii printr-un sistem de comunicare computerizat. In afara de medicina este interesata in istorie si in cea ce ea numeste folclor local (religie).

Gideon

Un medic relativ tinar de 43 ani. Are o infatisare placuta "nordica" - cu par blond. Specia lui traieste cam 1500 ani. Amindoi parintii sint cercetatori,asa ca si-a petrecut majoritatea copilariei la bordul navelor spatiale. Are un frate mai tinar care si el e specializat in medicina.

Haim

Un medic tinar care arata ca un adolescent . Este interesat si in fizica multi-dimensionala.

Nathan shi Shmaya

Ei arata ca ET din filmul lui Spilberg cu acelasi nume. Ei provin de pe o planeta inghetata care insa nu este planeta mama originala . Ei nu au familie sau viata sexuala. Ei se nasc printr-un proces genetic intr-o fabrica. In cadrul echipei medicale, ei fac treburile technice si de curatenie.

In plus, pe linga echipa permanenta sint multi alti vizitatori ca de exemplu specialisti in medicina, supervizori, studenti, si simplii vizitatori curiosi. Exista o diversitate de forme si dimensiuni de la 0.5 m la 4 m inaltime. Cu si fara par. In general au doua miini si doua picioare dar sint si exceptii. Am reusit sa intervievez citiva dintre ei. Toate dialogurile apar in cartea mea.

Back to home page

.