Universuri paralele

 

Sint unii oameni de stiinta care speculeaza asupra universurilor paralele. Adica ca in afara universului nostru tridimensionsl exista si alte universuri paralele cu al nostru.

ET mi-au explicat ca intr-adevar aceasta este realitatea. Universurile paralele pot avea trei dimensiuni diferite sau mai multe dimensiuni. Aparitiile OZN-urilor provin din universul nostru, dar exista si multi alti ET care vin din universuri paralele si care viziteaza pamintul. Cu aparatura conventionala pe care o avem noi,oamenii, nu ii putem vedea pe acestia. Acesti ET se folosesc de acest fapt si umbla printre noi. Ei, ehipamentul lor, precum si navele lor spatiale sint invizibile pentru majoritatea oamenilor. Acestia nu trebuie sa rapeasca oameni, ei pot intra intr-un spital si examina atiti bolnavi cit au nevoie.

ET mi-au explicat ca exista un spatiu absolut care are un numar infinit de dimensiuni si este fara timp. In acest spatiu absolut, energia care exista ia forme diferite de materie. Fiecare forma de materie are geometrie, dimensiuni si parametrii fizici proprii (valori diferite pentru viteza luminii) si linia si rata proprie de timp. Nu exista interactie intre doua forme de materie; in consecinta fiecare forma a materiei defineste un univers separat care nu interactioneaza cu celelalte universuri. Originea spatiului absolut si originea energiei le este necunoscuta pina si ET. Ei speculeaza ca a existat din totdeauna.

Aceste informatii le-am obtinut din lungi dialoguri cu diferiti ET. Am vrut sa inteleg cum se poate ca sa fie prezenti cu mine in aceiasi camera si totusi sa fie invizibili. Ca sa nu mai vorbim de un numar impresionant de manipulatii spatiu-timp pe care le utilizeaza in scopuri de chirurgie medicala.

Back to home page.