Un mesaj de la ET

Data: 22 Mars, 1996.

Cel mai formidabil lucru care exista in univers este Viata, sisteme biologice care se autoreproduc. Urmatorul lucru minunat care evolueaza in univers este constiinta, o entitate care este constienta de sine si de mediul sau inconjurator. Acestea sint cele doua minuni ale creatiei si pentru astea doua ii sintem recunoscatori cauzei atotputernice pe care o numiti D-zeu. Aceste minuni au avut loc impofida probabilitatii matematice infime a unui astfel de eveniment. Spre surpriza noastra, evolutia a noi forme de viata si creatia de constiinta ginditoare din forme de viata autoreproducatoare a avut loc mai mult decit o singura data. Aceasta se intimpla inca si astazi si probabil se va intimpla si in viitor. Forma inteligenta de viata care a evoluat este de o imensa diversitate si exista intr-un numar larg de sisteme materiale. Unele ne sint necunoscute pina si noua. Cercetatorii nostrii sint continuu ocupati cu descoperirea si studiul a noi forme de! viata care se gasesc in infinitatea universului.

Planeta voastra este unul din locurile pe care le-am descoperit si pe care le studiem acum. In plus fata de cercetarea stiintifica pura aceasta este forma prin care ajutam civilizatiilor in dezvoltare care consideram noi ca merita ajutor. Noi nu ajutam civilizatiilor negative care credem ca sint pe drumul autodistrugerii. Astfel de civilizatii sint periculoase pentru ele insasi si pentru alte civilizatii. Ajutam acelor civilizatii pozitive care au potential sa evolueze usor. Unor astfel de civilizatii ajutam extensiv in multe feluri. Scopul ajutorului nostru este de a asigura cit mai curind posibil o existenta sigura si stabila civilizatiei in evolutie. Cautam calea care sa faca posibila o lunga si solida existenta, fara pericolul de extinctie. Aceasta inseamna sa inducem o dezvoltare technologica accelerata. Inainte de a da arice ajutor, studiem atent fiecare civilizatie ca sa decidem daca si in ce fel e cel mai bine sa ajutam. Aceasta nu este o trea! ba pentru o singura civilizatie ci implica un numar mare de organizatii care includ multe civilizatii si multe forme de viata de pe milioane sau sute de milioane de planet populate. Putem spune ca ne referim la partea civilizata a existentei ca forme de viata cu constiinta de sine.

. Tratamentul medical este numai o parte din efortul de motivare pentru ca oamenii sa vina in contact cu noi(ET). Am ajuns la concluzia ca fare de tratamentul medical contactul intre oameni si ET ar fi limitat. Tratamentul oamenilor ne permit sa invatam despre natura biologica si mentala a oameniilor, lucru care este unul din scopurile noastre. Invatam cum sa va tratam si ne imbunatatim technica cu fiecare tratament. Probabil ca ai observat numarul mare de entitati diferite care vin. Echipele medicale sint inlocuite periodic. Aceasta permite mai multor forme de viata sa intilneasca oameni. Un numar mare de contacte o sa duca la apropierea dintr noi. Si astfel o sa fim gata sa oferim si mai mult ajutor. Se poate spune ca majoritatea planetelor implicate in aceasta oper! atie sint inca intr-o stare preliminara de decizie referitor la participarea lor. Fiecare planeta are dreptul sa decida asupra participarii sale in efortul de ajutorare a pamintului ori a altei planete in dezvoltare din univers. In consecinta fiecare planeta trebui impresionata separat. Tratamentul medical de la tine acasa permite aceasta functie si aceasta este un lucru bun. Vrem sa stii un lucru suplimentar. Sintem foarte multumiti de activitatea de la clinica ta. Opinia vizitatoriilor este foarte pozitiva. Aceasta mareste sansa ca din ce in ce mai multe planete sa vina si sa ajute pamintului. Trebuie sa fii constient de importanta muncii pe care o depui.

Vrem ca tu sa fii constient de importanta muncii pe care o depui cu noi pentru planeta ta, si, intr-un context mai larg, in afara planetei tale. Tu formezi o parte dintr-un efort gigantic

 

Back to homepage