Centrala telepatica a ET

 

Majoritatea ET comunica mai mult telepatic decit prin vorbire. Aceasta este o abilitate naturala pe care ei o practica si o imbunatatesc ca copii, in acelasi fel cum noi invatam sa citim si sa scriem. ET folosesc o centrala telepatica ca sa ajute comunicarii, in acelasi fel in care noi folosim centralele telefonice.

Centrala telepatica actioneaza si ca un centru de comanda si ca o biblioteca centrala de informatii. Fiecare suborganizatie isi are propriul centru telepatic. Eu sint conectat la centrul telepatic medical. Exista multe centrale telepatice care sint conectate intr-un gigantic sistem de comunicare care se intinde pe mai multe galaxii. Timpul de comunicatie intre galaxii este mult mai scurt decit cel folosind unde electromagnetice. Pentru sistemul de comunicare ET intre galaxii trebuie numai citeva saptamini, comparat cu mii de ani care sint necesari folosind technologia radio a noastra.

Centrala telepatica functioneaza si ca un translator universal intre civilizatii ET diferite care au limbi diferite si moduri de gindire si comunicatie diferite. Dupa cite am inteles calculatorul centralei telepatice care traduce mi-a construit un profil al personalitii si posibilitatiilor lingvistice. Traducerea include suprapunera definitiilor si problemelor cunoscute mie. Odata, cind am pus o intrebare complicata,computerul care traduce s-a oprit si a raportat ca nu am cunostiintele de baza asa ca nu poate sa-mi traduca raspunsul.
Primele mele comunicatii cu centrala s-au facut cu un operator ET. Acesti operatori sint ET cu educatie inalta si cu vaste cunostiinte in multe domenii. Mai tirziu am descoperit ca vorbesc cu Alexander, ehivalentul ET a unei masini de raspuns electronice (electronic answering machine). Alexander vorbeste ca un om dar de fapt este un program cu inteligenta artificiala. El ma transfera deobicei la medicul de garda, daca am o problema medicala ori la biblioteca, daca am o intrebare de domeniul general.
Biblioteca centrala telepatica este un program de calculator sofisticat, care procesaza intrebarea mea si prepara un raspuns pe masura intelegerii mele. Presupun ca un studiu aminuntit al dialogurilor mele cu masina automata de raspuns al centralei telepatice ar scoate in evidenta o interesanta technica de programare.

Comunicarea cu centrala telepatica este deobicei initiata de mine intr-o modalitate formala dar uneori se intimpla ca sa am o intrebare presanta in minte si comunicarea cu centrala sa aiba loc fara sa stiu de aceasta. Raspunsul pur si simplu imi apare in minte. ET mi-au explicat ca centrala telepatica actioneaza ca o extensie a cunostiintelor individuale.

S-a intimplat o data ca ET au primit prin centrala telepatica un semnal SOS de la mine. Mesajul spunea ca sint bolnav si ca le cer ajutorul urgent. Au venit la mine in graba si m-au gasit adormit. M-au intrebat cum ma simt si le-am raspuns telepatic ca ma simt bine.

In ziua urmatoare nu mi-am amintit de nimic. ET mi-au explicat ca subconstientul a comunicat.

Back to home page