O echipa medicala de ET colaboreaza co oameni

 

Despre pagina

Am deschis aceasta pagina pe 25 august 1998 cu scopul de a sumariza evenimentele extraordinare resultate din citiva ani de colaborare continua cu o echipa medicala de ET. Imi limitez acest raport la experienta mea personala si aceia a citorva prieteni intimi, care lucreaza cu aceiasi organizatie de ET sau care au fost expusi lor.

Informatia pe care o prezint aici se bazeaza pe evenimente actuale si dialoguri lungi avute cu membrii echipei de medici si cu alti ET cu care am avut sansa sa comunic.

Mi-am dat totdeauna silinta sa raportez lucrurile cit de precis am putut si cred ca si ET si-au dat aceiasi silinta, dar trebuie sa tinem minte si sa luam in considerare ca exista o mare diferenta intre ET si noi. Diferenta de limba, diferenta technologica si multe altele.

Ma adresez cercetatorilor seriosi si oricui interesat in acest subiect extrem de important si fascinant.

Voi actualiza aceasta pagina foarte frecvent. In consecinta orice corectie lingvistica si ori ce sugestie or intrebare sint binevenite (e-mail).

Asi fi foarte fericit sa colaborez cu cercetatori seriosi, (depinzind de timpul meu liber). Vorbesc curent engleza, ebraica si putin romana. Ma puteti suna la: (972-3) 9649440.

Informatia din aceasta pagina este o traducere din engleza.Voi include un scurt sumar a cartii de 300 de pagini care a aparut in limba ebraica in Israel. Sper ca in viitor voi publica peste hotare,o traducere profesionala in limba engleza.

Toate cele bune

Adrian Dvir

Adrian Dvir, M. Sc.

Mam nascut in Bucuresti in 1958 shi am emigrat in Israel la virsta de 8 ani. Sint casatorit si am doi copii.

Sint inginer in electronica si calculatoare. Acum citiva ani am inceput in mod spontan sa comunic ("Channeling") cu entitati (Spirite). In jurul lui 1993 am avut prima comunicare cu o entitate care s-adovedit a fii un ET din alta dimensiune.

In anul 1994 am intilnit-o pe Haya Levy si pe echipa de medici ET din apartmentul ei. Ei m-au recomandat sa urmez un curs de "Healing", (lucru ce am facut in 1995) si in final am deschis o clinica in apartamentul meu. Impreuna cu ET am tratat numeroase persoane bolnave.

ET sint in alta dimensiune care e paralela cu a noastra. Aceasta ii face invisibili pentru noi. Dar unele persoane ii pot vedea si pot comunica cu ei telepatic.

Am folosit contactul zilnic cu ET ca sa invat cit de mult am putut despre ei. Ei au colaborat si mi-au raspuns la majoritatea intrebariilor. In plus mi-au implantat un dispozitiv telepatic de comunicare care ma poate conecta la Centrala Telepatica si m-au indemnat sa pun cite intrebari vreau. Am documentat aceste dialoguri cu ET pe calculatorul meu. Mi-am folosit propria abilitate telepatica, pe aceia a lui Haya Levy si a altora ca sa comunic cu ET si sa pot verifica dublu informatii neclare.

Am aranjat majoritatea dialogurilor cu ET si citeva din evenimentele interesante si descriptii de cazuri medicale tratate de ET intr-o carte pe care am publicat-o.

 

Back to main home page