Adrian Dvir, M. Sc.

Mam nascut in Bucuresti in 1958 shi am emigrat in Israel la virsta de 8 ani. Sint casatorit si am doi copii.

Sint inginer in electronica si calculatoare. Acum citiva ani am inceput in mod spontan sa comunic ("Channeling") cu entitati (Spirite). In jurul lui 1993 am avut prima comunicare cu o entitate care s-adovedit a fii un ET din alta dimensiune.

In anul 1994 am intilnit-o pe Haya Levy si pe echipa de medici ET din apartmentul ei. Ei m-au recomandat sa urmez un curs de "Healing", (lucru ce am facut in 1995) si in final am deschis o clinica in apartamentul meu. Impreuna cu ET am tratat numeroase persoane bolnave.

ET sint in alta dimensiune care e paralela cu a noastra. Aceasta ii face invisibili pentru noi. Dar unele persoane ii pot vedea si pot comunica cu ei telepatic.

Am folosit contactul zilnic cu ET ca sa invat cit de mult am putut despre ei. Ei au colaborat si mi-au raspuns la majoritatea intrebariilor. In plus mi-au implantat un dispozitiv telepatic de comunicare care ma poate conecta la Centrala Telepatica si m-au indemnat sa pun cite intrebari vreau. Am documentat aceste dialoguri cu ET pe calculatorul meu. Mi-am folosit propria abilitate telepatica, pe aceia a lui Haya Levy si a altora ca sa comunic cu ET si sa pot verifica dublu informatii neclare.

Am aranjat majoritatea dialogurilor cu ET si citeva din evenimentele interesante si descriptii de cazuri medicale tratate de ET intr-o carte pe care am publicat-o.

Back to main home page